LINDELÖFS SHOWROOM
Hornsgatan 29, STHLM
Open hours: weekdays 8.30 am–4.30 pm
08 442 70 00
LINDELÖFS SHOWROOM
Hornsgatan 29, STHLM
Open hours: weekdays 8.30 am–4.30 pm
08 442 70 00
LINDELÖFS SHOWROOM
Hornsgatan 29, STHLM
Open hours: weekdays 8.30 am–4.30 pm
08 442 70 00

Integritetspolicy

Home - Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy har vi tagit fram för att vi värnar om din integritet.

AB Evert Lindelöf behandlar personuppgifter enligt gällande dataskyddsförordning (GDPR). Denna integritetspolicy beskriver hur AB Evert Lindelöf behandlar dina personuppgifter. Vi skyddar dina personuppgifter med nödvändiga åtgärder och du har alltid rätt att kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi har registrerade på dig. Du kan läsa mer om dina rättigheter i denna policy och besöka datainspektionen www.datainspektionen.se för ytterligare information om personuppgiftsbehandling.

Personuppgiftsansvarig AB Evert Lindelöf, org.nr: 556071-3462, är personuppgiftsansvarig för de uppgifter bolaget samlar in och behandlar, och ansvarar för att sådan behandling sker med respekt och i enlighet med gällande lagstiftning.

När samlar vi in personuppgifter om dig och varför behandlas dina personuppgifter? AB Evert Lindelöf samlar in personuppgifter som du själv lämnar till oss eller som lämnas till oss från andra personer.

AB Evert Lindelöf kan behandla dina personuppgifter för att administrera och hantera t. ex:

• Ansökningar om uppdrag

• Förfrågningar om våra tjänster

• Nyhetsbrev till Kunder med avtal

• Ansökningshandlingar till utlysta tjänster

Vilka uppgifter behandlas?

Personuppgifter kan vara:

• namn

• telefonnummer

• e-postadress och/eller annan information som i övrigt är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra uppgifter.

Dina personuppgifter används av AB Evert Lindelöf och ibland av AB Evert Lindelöf:s olika tjänsteleverantörer. Exempel på tjänsteleverantör är: IT-tjänster (företag som hanterar nödvändig drift, teknisk support och underhåll av våra IT-lösningar). Vi lämnar inte ut personuppgifter om vi inte är skyldiga att göra det på grund av lagstiftning eller myndighetsbeslut.

AB Evert Lindelöf överför inte dina personuppgifter till länder utanför EU/EES om inte detta särskilt anges i samband med att du lämnar dina personuppgifter till oss.

Handlingar sparas inte längre än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka personuppgifterna används.

Du har rätt att när som helst (kostnadsfritt en gång om året) begära ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig. Din begäran ska vara skriftlig och egenhändigt undertecknad samt innehålla uppgift om namn och personnummer. Detta behöver vi för att säkerställa att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.

Begäran om registerutdrag skickas till:

AB Evert Lindelöf

Hornsgatan 29

118 49 Stockholm

E-post: info@lindelof.se

Om du anser att dina personuppgifter är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få dem rättade av oss.

Du har rätt att få dina personuppgifter raderade under vissa omständigheter. Vid en sådan begäran gör AB Evert Lindelöf en prövning om det finns skäl för att radera personuppgifterna.

Om du anser att vi bryter mot reglerna för personuppgiftsbehandling har du rätt att lämna klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter.

Kontaktinformation

Om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på följande adress:

AB Evert Lindelöf

Hornsgatan 29

118 49 Stockholm

E-post: info@lindelof.se

 

Johan Bjurling

Personuppgiftsansvarig och VD

Fastställt av: VD | senast uppdaterad: 2020-05-28